En Roger, avui fotògraf professional, va estudiar a l’Escola Pia de Balmes, dels 6 als 17 anys. El seu pare també hi havia estudiat. Tot i que la fotografia li agradava des de petit i el seu regal de comunió va ser una càmera Kodak, no volia ser fotògraf. Somiava en ser veterinari perquè estimava els animals però amb 14 anys li van descobrir al·lèrgia al pèl dels animals. Va ser una petita gran frustració que va oblidar ràpidament. En Roger no sembla dels que s’aferren a allò dolent.

Treia molt bones notes: podia haver estudiat el que hagués volgut. Va somiar ser enginyer aeronàutic o agrònom però també li agradaven les humanitats. Somiant van arribar els 17, el moment de decidir i, segons ell diu, va tenir un moment de lucidesa. Va apostar per una carrera curta, tècnica, que seguia la tradició professional de casa. Va estudiar Òptica, com el pare i el tiet però, en acabar, inquiet, va marxar a treballar a Menorca.

Allà, es va enamorar del paisatge i, a través d’ell, de la fotografia, la seva veritable passió. Es va matricular als estudis de la UPC i a partir d’aquí va iniciar una carrera professional que l’ha portat per mig món, a fotografiar casaments a l’Aràbia Saudita o a descobrir el nostre impacte i petjada en les natures més espectaculars.

Si voleu llegir la conversa amb en Roger, cliqueu aquí!