Inscripció oberta a les formacions per a docents de LID Barcelona

Lid Barcelona, el primer centre de lideratge educatiu d’Espanya, obre inscripcions per a les formacions d’aquest nou curs. Un curs, que inicia el 15 de novembre i s’allargarà fins el mes de març.

Enguany, el centre de lideratge obre dos cursos per a dos perfils diferents de participants. El primer, per a docents que tinguin ganes de millorar i generar un lideratge distribuït en els seus centres. Un segon dedicat a càrrecs dins dels equips directius dels centres educatius.

Tots dos cursos, tenen per objectiu la millora de la capacitació de les direccions de centres i la promoció del lideratge pedagògic en els centres educatius. Tot això, a través del desenvolupament professional i la creació de xarxes d’aprenentatge entre els participants.

Aquests programes t’ajudaràn a comprendre’t millor com a líder, comprendre als demés i desenvolupar bones habilitats de lideratge amb la voluntat de millorar la confiança en la teva professionalitat per abordar situacions desafiants i així promoure un impacte positiu en el comportament de lideratge que beneficiarà el centre educatiu i l’equip docent. També pot ser una excel·lent oportunitat per progressar en la teva carrera professional i establir noves aliances.

El lideratge pedagògic és un dels motors més destacats de transformació i millora educativa i un factor clau per a la sostenibilitat de la innovació. Així ho revela la investigació i les experiències internacionals. El canvi i la transformació educativa requereix que les organitzacions educatives posin al centre de tota la seva activitat l’aprenentatge i, en conseqüència, que totes les persones que en formen part sàpiguen liderar processos d’aprenentatge propis i dels demés. Per tant, cal que tant el professorat com els equips directius siguin líders.

És per aquesta raó que aquest curs es presenta en dues modalitats: una per a docents que volen desenvolupar les seves capacitats de lideratge pedagògic i l’altre per a equips directius que volen millorar i aprofundir en el seu lideratge.