RECICLACULTURA 2022: Èxit en la participació i la captació

Més de 27 parades de Reciclacultura en aquesta edició postpandèmica. Des del 2018 no aconseguiem reunir tantes persones i activitats vinculades a aquest projecte.

La Mireia Juan, coordinadora de la campanya, destaca el fet de poder realitzar el Recicla Cultura sense la majoria de limitacions amb les quals es va haver de bregar durant les dues darreres edicions, quan la campanya es va realitzar de manera virtual a través d’accions adaptades a la situació pandèmica. “Aquest any moltes més biblioteques, universitats, escoles i empreses ho veuen molt més viable a l’hora d’establir punts de venda presencials”, assenyala Mireia Juan, posant de manifest, també, l’entusiasme de les entitats col·laboradores.

+ si vols llegir la notícia completa a xarxa net.

EL #RECICLACULTURA HA TORNAT AL CARRER!
Aquest any, celebrem que el #RECICLACULTURA ha pogut recuperar la normalitat amb un total de 27 parades i més de 8.000 euros recaptats molts llibres repartits per escoles, institucions i empreses com Damm, Museu Martítim, UPC Solidari… El #RECICLACULTUA és un conjunt d’accions solidàries al voltant del llibre i la diada de Sant Jordi per l’educació d’infants i joves en situació de vulnerabilitat.

 

Encara ets a temps de fer el teu donatiu!