Xerrada oberta: Emocions: aliades o enemigues?

Vols adquirir recursos de gestió emocional per a tu i els teus fills/es? No et perdis la xerrada que ofereix l’Escola Pia amb la Cristina Gutiérrez, directora de La Granja Escola.

Entendre i gestionar les emocions pròpies i les dels nostres fills i filles són tot un repte. Per això, des de l’Escola Pia, organitzem una xerrada El dia 22 de novembre la Cristina Gutiérrez, directora de La Granja Escola i Educadora Emocional. L’experta en la qüestió, oferirà un webinar de 45 minuts de durada, per tota la comunitat d’Escola Pia i per a persones interessades en general.

Amb ella, parlarem de la gestió de les emocions a l’escola, però també a casa. Ajudarà a les famílies a entendre les emocions i a tenir recursos pràctics per a regular-les i per acompanyar els nostres fills a fer-ho.

L’objectiu és evitar mals majors i reduir conflictes a casa i a l’escola. Evitar la comunicació negativa, la susceptibilitat i la desconfiança. També a la feina.

La Cristina és directora de La Granja Escola de Santa Maria de Palautordera, educadora emocional i divulgadora. Ha creat el Mètode La Granja, basat en l’educació emocional i tastat des de l’any 2004 amb els més de 18.000 alumnes de 3 a 14 anys que cada any passen per La Granja. El Mètode, també té com a finalitat formar cada any i en quatre mesos a nombrosos equips docents en Educadors Emocionals que poden desenvolupar-lo amb rigorositat i resultats provats científicament. 

INSCRIU-TE A LA XERRADA A TRAVÉS D’AQUEST ENLLAÇ

Adquireix recursos de gestió emocional amb el Webinar gratuït que ofereix l’Escola Pia amb la Cristina Gutiérrez, directora de La Granja Escola.

Aquesta conferència és possible, gràcies al suport de la Federació d’AFA de l’Escola Pia.