El passat dilluns 6 de setembre els professors de la Universitat de Vic Toni Tort i Jose Ramon Lago, varen presentar les conclusions de la recerca “Aprenem del SUMMEM” en el Congrés ECER organitzat per l’EERA “European Educational Research Association” i celebrat en format online. Els van acompanyar el responsable de l’Àrea de Pedagogia i Innovació de l’Escola Pia, Jaume Montsalvatge, i en Pere Vilaseca.

La ponència portava per títol “University-school collaborative research teams for educational change. The case of “Aprenem del SUMMEM” Project Escola Pia.” En aquesta es resumeix i sintetitza els resultats de la investigació que durant 4 cursos (2016-17 – 2019-20) han dut a terme de manera col·laborativa els grups de recerca GRAD i GREUV de la UVic i l’Escola Pia de Catalunya.

Aquesta recerca té com a objectiu analitzar l’impacte del projecte SUMMEM al conjunt de les escoles de la nostra institució i buscar evidències dels canvis que s’han produït a nivell organitzatiu i d’aula durant els primers 4 anys d’implementació del projecte.

Visita la web Summem.