Més de 300 docents participen en la Jornada Summem

L’Escola Pia, ha organitzat una nova edició de la Jornada Summem, que enguany recupera el format presencial. La trobada, liderada per l’Àrea de Pedagogia i Innovació, ha reunit a més de 300 docents de les etapes d’Infantil, Primària i Secundària de les 19 escoles de la nostra institució.

En aquesta edició, ponents de cada etapa han presentat els seus Itineraris d’Aprenentatge. En la segona part de la trobada s’han impartit tallers per reflexionar sobre aspectes pedagògics amb relació als diferents àmbits d’aquests itineraris.

Segons el Jaume Montsalvatge, cap de l’Àrea de Pedagogia i Innovació de l’Escola Pia de Catalunya, “aquesta Jornada és una oportunitat pels docents de formar-se i de compartir els seus itineraris amb els companys i companyes de la resta d’escoles, perquè puguin agafar idees que després aplicaran a les seves aules”. Aspectes com l’orgull intern del professorat i la il·lusió per seguir treballant en la línia que marca el SUMMEM han estat també aspectes clau de la trobada.

Els participants han valorat molt positivament aquesta trobada de la qual s’emporten nous recursos, noves experiències i noves pràctiques educatives per implementar a les seves escoles.

En nom de l’Escola Pia, el director general, Antoni Burgaya, ha clausurat la Jornada destacant l’orgull pel camí recorregut pel projecte SUMMEM, iniciat l’any 2015, i que ara confirma el nou currículum aprovat pel Departament.